logo
Najad 395 
Superyacht  fra  NAJAD

exterior 2

Vi designer båden omkring dig
Når du vælger Najad, har du muligheden for at sætte dit præg på et af mest behagelige investeringer i dit liv. Lavet af vores team af mesterværker og skibsmænd, kan du skræddersy din yacht til at blive en personlig erklæring - en udtryk for individualitet og stil knyttet til dine behov om bord. Denne interaktion er en vital dynamik i Najad DNA. Det udfordrer og udvikler os konstant, holder os i spidsen for bådebygning og giver os mulighed for at sætte vores præg på de magiske øjeblikke.

En historie om skibsbyggere
Vores arv går tilbage til de første skibsmænd på øen Orust, Sverige. Efterfulgt af generationer af dygtige bådebygere, sejlere og fiskere, der boede og sejlede under alle forhold. Med denne søfarende tradition var den første Najad introduceret i begyndelsen af ​​1970'erne, var dens stabilitet og sejladsdynamik en åbenbaring. Lige siden har Najad været førende inden for udviklede hårdt lærte bådebygningstraditioner.

Hjertet på det rigtige sted
Najad-mærket står for kvalitet, robust design, håndværk og komfort. Det lystbåde er ægte bluewater krydstogter med en hidtil uset opmærksomhed på detaljer, sikkerhed, og brugervenlighed. Fra undfangelse til flådearkitektdesign af vores lystbåde, alt er nøje gennemtænkt. Derfor kan Najad Yachts være let vedligeholdes på grund af deres usædvanlige byggestandard. Hvis du er på udkig efter den bedste pocket bluewater cruiser i 40 til 60 fod rækkevidde, så er Najad det rigtige valg for dig.

N395 AC (agterste cockpit) er en del af det helt nye Najad 395-sortiment, designet i et joint venture mellem Najad, Farr Yacht Design - verdens bedste racing-yacht designteam og Ken Freivokh Design - Superyacht stylist, arkitekt og interiør designer med verdens mest imponerende referenceliste. Fokus under udvikling af yachten har været på sikkerhed, ydeevne, komfort, langdistance cruising og luksus.

Yachten er kendetegnet ved et stort cockpit i caribisk stil med to rorstationer. Det har et veldesignet interiør og en meget omfattende valgliste, der inkluderer alt nødvendigt udstyr til at skræddersy båden til individuelle behov. Yachten fås i to eller tre kabineindretninger med et eller to store hoveder. Det samlede antal layouts og kombinationer er uden fortilfælde i klassen.

billeder

 layout 1

Najad 395AC 
-er en del af Najad 395-serien, designet i et joint venture mellem Najad, det verdensberømte Farr Yacht Design og Ken Freivokh Design, Superyacht stylist, arkitekt og indretningsdesigner. Designfokus er som altid på sikkerhed, sejladsydelse, komfort, langdistance-cruising og luksus.

Nicolas Broberg, CEO of Najad Yachts said, “The Najad 395AC is fantastic for bluewater sailing. Every detail has been enhanced to ensure the best experience whether you’re cruising for the weekend around the Swedish archipelago or sailing the ARC (Atlantic Rally for Cruisers).”

Nicolas fortsætter: ”Vi har opdateret dæklayoutet og tilføjet en ny optimeret Targa-top for maksimal komfort, design og cruisepræstation. Der er et unikt nyt designet sprayhood, sprayhood forlængelse, bimini og cockpit cover. Vi har også optimeret spillayoutet og installeret et styresystem. Sejlplanen er blevet opgraderet. Dækopbevaring inklusive sejlopbevaring på fordækket og en opgraderet ankerskab er nu udstyret. Fra opbevaring til luksuriøs komfort og trykknapsejlads har denne yacht det hele, og vi er meget glade for at se den positive reaktion fra vores kunder indtil videre om udviklingen af ​​denne model. ”

Denne yacht replikerer en mini-superyacht i alle aspekter fra byggestandarder og tekniske installationer til designfunktioner, førsteklasses materialer og top-of-the-line udstyr. Najad-filosofien er at designe en luksusyacht i verdensklasse, der kan modstå elementerne i livet.

Dæklayoutet på N395AC er rent og ryddeligt med elektrisk monteret ankerspil under dæk, indbyggede dæksluge og ovenlys. De store skabe, en drænet i bue, en i cockpitbunden og to på agterdæk giver generøs opbevaring af sejl og dækudstyr.

Det generøse brede og lange karibiske cockpit med to rorstationer giver masser af plads til enhver manøvre. Cockpittet er godt beskyttet og sikkert, hvilket gør det til et meget socialt sted at underholde familie og venner undervejs eller når man fortøjer i en dejlig, stille bugt. Den brede agterstavn med den store sammenfoldelige badeplatform, der let betjenes fra cockpittet, er perfekt til vandsportaktiviteter.


layout interiorDet samlede antal layouts og kombinationer på Najad 395-serien er uden fortilfælde i en 40 fods yacht. N395 AC fås i to eller tre kabineformater med mulighed for et eller to store hoveder.

De fremadrettede ejerkabiner med sin komfortable dobbelte køjeseng i dobbelt størrelse, overdådige designdetaljer, naturligt lys fra det store ovenlys og glaspaneler skaber en rummelig og lys atmosfære med sin egen walk-in-garderobe. Valgfri indretning foran masten inkluderer ekstra hoveder eller separat brusebad med kun et brusebad til bagbord og en siddemulighed til styrbord.

V-køjen er standard i den forreste kabine, men der er mulighed for en enkelt kaøjer.

Standardlayoutet har to akterkabiner med lange brede senge og store skabe for fremragende opbevaring. De, der ønsker mere plads i stedet for kajpladser, har to muligheder: at ændre styrbords akterkabine til et ekstra opbevaringsområde med hylder og rum eller at have en ordentlig fremadvendt navigationsstation med et sæde. 

Hovederne og badeværelserne på N395AC følger Najad-standarden med god ventilation, store Corian-bordplader, rummelige brusere og rigelig opbevaring i skabe og skabe - alt lavet af materialer af høj kvalitet.

Hovederne og badeværelserne på N395AC følger Najad-standarden med god ventilation, store Corian-bordplader, rummelige brusere og rigelig opbevaring i skabe og skabe - alt lavet af materialer af høj kvalitet.

Najad 395AC er blevet opgraderet til at omfatte mere indvendig opbevaring i salonen og forbedret opbevaring i kabys. Der er foretaget designforbedringer på persienner og salonbordet, og der er mere opbevaring i NAV-skrivebordet med skuffer. De elektriske og navigationssystemer er også blevet opgraderet.


 

                      brochure


staevnagterNajad 395 CC er en del af det helt nye Najad 395-sortiment, designet i et joint venture mellem Najad, Farr Yacht Design
- Det bedste racing-yacht design team i verden og Ken Freivokh Design - Superyacht stylist, arkitekt og interiør designer med verdens mest imponerende referenceliste. Der har aldrig været en bedre sejlbåd under 40 fod end

Najad 395 rækkevidde.
Fokus, når udviklingen af ​​båden har været om sikkerhed, sejladsydelse, komfort, langdistancefart og luksus.

Najad 395 center cockpit (CC) er kendetegnet ved et meget godt beskyttet stort cockpit placeret tæt på tyngdepunktet. Det har et veldesignet interiør og en meget omfattende mulighed liste, der indeholder alt nødvendigt udstyr til at skræddersy yachten til ethvert individuelt behov. Denne båd er virkelig en Mini Superyacht i alle aspekter fra byggeri standarder og tekniske installationer til designfunktioner, førsteklasses materialer og top-of-the-line udstyr. Båden er simpelthen bygget til at holde en levetid på hård sejlads i vanskeligt betingelser og stadig har sin værdi tilbage.

layout 3

 

 

modeller