wayfarar2Untitled 3

 

 

 

 Wayfarer Racing

 

 

 

Prisliste  2023    pdflogo1


Wayfarer racing er håndbygget i høj GRP kvalitet, konstrueret i sandwich på dæk og skrog så det giver en stor stivhed og holdbarhed på længere sigt samtidig med at skroget bliver lettere.

Wafarer racing er komplet racing sejl, racing spiler, kickenstrop og cunningham hal, authail, og rigspænding ført tilbage i båden. Kølpakning fuldfører den komplette racing wayfarer pakke, det er en fantastisk racing jolle.

racing 9Hvorfor vælge en Wayfarer

  • Over 50 års historie

    Den har sejlet fra Storbritannien til Skandinavien og til Norge. Konstrueret af en af verdens bedste designere Jan Proctor. Stabiliteten er den bedste inden for sit felt. Den kan stå på bådpladser Tager op til 4 personer.  Meget nem at rigge for 1 person Ved kæntring rettes op med meget lidt vand tilbage, dræner selv fra afløb i hækken og fra bailer. Valgfri aftagelig  kasse bagerst som kan tage en påhængsmotor. Er både for erfarne sejlere og nybegyndere. Ideel til brug sammen med påhængsmotor. Kan roes hvis alt andet mislykkes. Solid GRP konstruktion betyder at den vil holde i brug.


Specifikationer:

Længde – 4,82m
Bredde – 1,85m
Skrog vægt – 167kgracing 5
Max løftevne – 4 personer
Storsejl sejlareal – 8,83m2
Fok sejlareal – 2,79m2
Genua sejlareal – 4,27m2
Spiler sejlareal – 13,5m2
PN rating 1099
Opdrift: 2 side tanke - 
1 for tank & 1 agter tank

 

 

 

·